Förhandsbeställ min Bakbok

 

Frida Skattberg
(inlägget innehåller adlinks)
Missa inte att beställa min Bakbok Kladdkakor Deluxe innan imorgon onsdag för att vara säker på att få den signerad! Boken innehåller över 40 recept på galet goda Kladdkakor. Det är en bok som ni inte vill missa! Och det vore extra roligt om du fick hem boken signerad, visst? Jag åker till boklagret i Stockholm i veckan och signerar era förhandsbeställda böcker. Det ska bli så roligt! Boken släpps i början av oktober och är därmed även en perfekt julklapp att ge till någon som gillar kladdkakor.. :-)

Beställ din bok här!

Kladdkakor Deluxe
Kladdkakor Deluxe
Kladdkakor Deluxe
Här får ni en liten tjuvkik i boken. Ser ni så goda dessa kakor ser ut? Boken har en stor variation och passar både den som är van att stå i köket såväl som den som nästan aldrig bakat tidigare.

Stor kram,
Frida ♥

  1. Jag skulle bli så himla glad av att vinna din bok för att jag älskar kladdkakor och att baka dom😁 jag vill fortsätta att bjuda alla i min omgivning på dina härliga bakverk😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..