Fudge Brownies

fudge_brownies3
Alltså, mina vänner. Idag har jag minsann knåpat ihop DET receptet. Receptet med stort R. Fudge Brownies som är så goda att klockorna stannar! Ja, nu tänker ni kanske att jag överdriver, men då får ni allt prova att baka dessa själva och sedan återkomma. Jag tror ni kommer att älska dessa.

fudge brownies
Ser ni? Varje tugga av denna brownie är sådär härligt chokladig med en ljuvlig fudgekonsistens. Inget kladd och inget rinn, men lite seg och liksom krämig. Ja. MUMS! Har provbakat denna fyra gånger nu innan jag vill publicera receptet. Och nu är det perfekt! Min godaste brownie hittills.

Fudge brownies, 9 stora bitar:

Ingredienser: 
300 g mörk choklad
170 g smör
1 dl nutella (kan bytas mot 100 g mjölkchoklad)
4 ägg
3 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
1.75 dl vetemjöl
0.75 dl kakao
0.5 tsk flingsalt

fudge brownies
Hoppas att ni ska gilla mina brownies! Kram ♥
LOADING..