Julsignering – Kladdkakor deluxe

Frida Skattberg
Reklam för min bakbok:

JULSIGNERING AV MIN BAKBOK! BESTÄLL DEN HÄR ♥

Hej fina ni!
Som ni vet så ska jag signera böcker inför jul. SÅ kul! Boken säljer bra och ni är många som verkar älska den. Det gör mig glad i hjärtat! Och nu kan ni alltså köpa boken antingen till er själva- eller till någon ni håller kär och då få den signerad av mig! En liten julhälsning alltså, hur kul? :-)

Detta sker hos Bokus och det är bara under en kort period som ni kan beställa signerade böcker – SISTA DAGARNA NU!
Så skynda att fynda! Nu kostar boken endast 149 kr inklusive frakt. Boken skickas hem i början av december, och det är för att jag ska signera alla beställda böcker i slutet av november, men ni hinner få hem dem ett par veckor innan jul. Här nedan ser ni ett par av kakorna som finns i boken:

Snickerskladdkaka
Chokladbollskladdkaka
Citronkladdkaka Maräng
kladdkakedipp
Dom vackra bilderna har fotograf Helen Pé tagit. Så galet fina. ♥

  1. Jenny skriver:

    Såå bra jobbat Frida! Boken ser jättefin ut :) Vänliga hälsningar Jenny

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..