Kladdkakor Deluxe – Boken för dig som älskar kladdkaka

Frida skattberg
Inlägget innehåller reklamlänkar och reklam för min egen Bakbok. 

Köp Kladdkakor Deluxe här!

Kladdkakor deluxe! Ni vet, min första bakbok som jag gav ut på min födesedag i september förra året. 26e för att vara exakt. Den har sålt i hur många exemplar som helst. Blir lika chockad varje gång jag kollar statistiken. Lika chockad och GLAD. Får bilder dagligen på boken som ni har ställt i hyllan i era hem. Och får många meddelanden varje dag där ni skriver något fint om boken. Ni är verkligen så himla fantastiska och ni gör mig glad i hjärtat. Tusen tack och en bamsekram till varenda en av er. ♥

Jag hoppas att du också vill köpa hem boken för att sedan frossa i massa härliga kladdkakor! Här köper du den!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..