Fridas 5 favoriter från Youtube

Idag tänkt jag dela mina allra bästa Youtubevideos! Jag gillar alla videos. Även de gamla som egentligen är ganska usla. Jag menar, jag utvecklas ju och lär mig nya saker med både kamera, mikrofon och bakningen varje dag. Så desto nyare video – ju bättre kvalitet. I augusti är jag tillbaka full speed på min kanal igen, har storslagna planer för Youtube! Ska till och med anställa en tjej som klipper mina videos i höst, ska bli så spännande. Fram tills augusti är jag ”video-ledig”, så under tiden får ni njuta av dessa:

Glöm för allt i världen inte att prenumerera på min youtubekanal! Vi ses där inne i augusti. ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..