Livebaka med Frida på instagram

4DD4D45F-7871-4D25-B4AF-7F852C111D18

På min instagramkanal @Bakamedfrida så livebakar jag varje onsdag och har gjort i ca. ett år nu. Det är alltid lika roligt och ni är allt som oftast ett stort gäng som är med och bakar. Älskar det!

Följ Baka med Frida på Instagram för att minska risken att missa alla Livebak!

Nu har jag dock pausat mina livebak hela juli månad för att få dra ner lite på mitt tempo i jobbet. Skönt men också tråkigt! MEN vi ses igen i augusti. Det är ca. 3 veckor bort så det är ju ingen big deal! Ska bli roligt att få baka med er igen. Livebak-schema för vad vi ska baka kommer att dyka upp här på bloggen inom kort. Stor kram! ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..