👶🏼 Anledning till dålig uppdatering

F51EEAB9-F7FF-4300-AF06-4928756DC1AF
Hej på er, mina bloggvänner. Hoppas att ni mår fint.

Jag har fått många Mail och kommentarer med frågor om varför det ekar tomt här inne på bloggen från stund till stund. Anledning är att jag inte mått så bra under den första tiden av min graviditet. Ja. Vi väntar alltså en liten bebis. Efter många års kamp med hopplöshet, tabletter, mediciner, sprutor, behandlingar, ivf och allt däremellan. Vi är båda så otroligt ödmjuka och tacksamma inför detta. Det känns helt fantastiskt. ♥

Men nu äntligen verkar mina värsta veckor vara över och jag är tillbaka med massa energi på jobbet igen. Alltså kommer bloggen nu att fyllas med massa gott julgodis! Har längtat efter att kunna baka igen efter veckor av illamående vid bara tanken på sötsaker.. :-)

På söndag börjar även min julserie på Youtube. Superkul, eller hur? Den får ni inte missa! Kram på er. ♥

DBD08CA9-A545-4EA5-9EB5-C10A24DDAD97

 1. Sandra skriver:

  Stort Grattis till er båda 🙏

 2. Sara skriver:

  Stort grattis från en annan kämpande. Är idag lycklig mamma till en 2-åring efter 9 ivf:er. Ni har ngt helt underbart framför er.

 3. Annika skriver:

  Åh men stort Grattis! Läste precis om er kamp för att får barn. Tänk så rörd man kan bli av någon man inte ens känner :)

 4. Mia skriver:

  Grattis!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..