Chokladfudge med Marianne

chokladfudge_med_marianne1
Chokladfudge med Marianne. Jamen ni vet, mint och choklad. Vad kan gå fel? Denna fudge kräver endast tre ingredienser och den går superfort att svänga ihop. Och inte minst – den är SÅ god.

Chokladfudge med Marianne, 20 bitar:

Ingredienser: 
400 g mörk choklad, minst 55% kakao
1 burk kondenserad sötad mjölk
20 st. mariannekarameller

Gör så här:
1.Börja med att klä en brödform (2l) med bakplåtspapper, ställ åt sidan. Krossa Mariannekaramellerna grovt i en mortel.
2. Smält chokladen i en kastrull på låg värme. Tag av från värmen och rör ner den kondenserade mjölken. Rör till en slät fudge. Bred ut fudgen i formen och strö över krossad Marianne.
Låt stelna i kylskåp i 20 minuter och skär sedan i rutor.

Detta recept gjorde jag i samarbete med Fazer förra året när jag gjorde receptfoldrar tillsammans med dem. Superkul! Och recepten får jag även dela med er nu, vilket jag är så glad för.

Hoppas att det ska smaka. ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..