Hej & välkommen till min sockersöta värld.

Jag som driver denna blogg heter Frida Skattberg.
Jag är 24 år gammal, född och uppvuxen i Örebro men bor numera på Gotland. 2 mil söder om Visby är jag idag bosatt i ett litet hus med min sambo och våra två små Yorkshireterrier.

Mitt blogg flyttades hit, till Amelia efter 1.5 år hos Veckorevyn. Bloggen startade jag från början hos Blogg.se i maj 2013. Jag är uppvuxen i en familj där en av mina föräldrar haft ett missbruk vilket gjorde att jag fick växa upp när jag var knappt 10 år gammal.  Under alla svåra stunder bakade jag, oftast något så enkelt som Chokladbollar eller kladdkaka.
Jag bakade nästan varje dag och utvecklade då ett stort intresse för bakningen som idag är det jag jobbar med på heltid.

Förutom att baka så älskar jag att fotografera, umgås med nära och kära, resa och vara med på min mans cross- och endurotävlingar.
Jag är utbildad frisör men kände direkt att det yrket inte var någonting för mig. Det är bakning som jag ska syssla med. Det är ju bara SÅ roligt!

Här på bloggen kommer ni först och främst få ta del av mitt stora intresse för bakning. Och givetvis fotografering då det är jag själv som fotar alla bilder som läggs ut här. Jag bjuder även på en del goda vegetariska Matrecept samt en del vardagsbilder. Välkomna! ♥

Kontakt: fridaviktorias(a)live.se

Facebook: http://facebook.com/bakamedfrida

Instagram: http://instagram.com/bakamedfrida

© Copyright gäller på alla bilder här på bloggen.