Mitt sista inlägg här.

Det här blir mitt sista inlägg här på amelia.
Tack snälla Ni för allt läsande, alla kommentarer och allt intresse.

Framöver finns jag här:
www.gabriellaivansson.com

Gabriella

LOADING..

Den närmaste tiden.

 

De av Er som följt mig vet att det har varit skakigt senaste tiden och att jag inte mår bra. Så därför väljer jag bort allt annat för en tid nu och fokuserar på mig, kommande babyn och mina småkillar hemma.

Gabriella

 1. Jag är nyss hemkommen från en underbart inspirerande kurs i terapeutisk gravidmassage. Önskar att du fått prova på det. Så varmt välgörande för den gravida kvinnan! Ta hand om bara dig och din familj nu inför det lilla livet som kommer snart.. KRAM

 2. Njut och ta det lungt. Hoppas du inte missade Dolphan igår på tv. Där fick man en halvtimmes distraktion från livet och lite ögongodis :) Kram

 3. Det är viktigt att lyssna på vad kroppen försöker säga. Hoppas du får mår bra och att ni får en fin och lugn tid framåt.
  Lova att du berättar hur det går med kommande bebis, bara!
  Kram V

 4. Helt rätt beslut för dig och din familj, Du behöver prioritera familj nu och fokusera på det som ligger framför. Tråkigt för oss andra bara! Vi väntar på att du kommer tillbaka så småningom med massa energi. Guds välsignelse önskar jag Dig.

 5. Lycka till och japp, instämmer helt med föregående inlägg att jag ser fram emot att du kommer igen när du har tid och lust. Gillar verkligen dina stiltips!
  Darling G, welcome back anytime!
  Håll-ut-och-kämpa-på-kramar

 6. Lycka till! Ta hand om barn och framför allt dig själv.Hoppas du börjar skriva på bloggen igen.
  Styrke kram till dig!

 7. Kommer att sakna dig på bloggen, men du gör helt rätt !!! Nu väntar jag spänt på när du kör igång bloggen igen. Lycka till

 8. Var rädd om dej och ta hand om varandra du och killarna. Jag kommer att sakna din blogg jättemycket, och ser fram emot att ”träffas” här igen!! Lycka till med allt!

 9. På återseende snart igen hoppas jag, tills dess, må så bra du bara kan & ta hand om dig & de dina! Kram L.

 10. Oj vad jag kommer att sakna dina inlägg. Men självklart måste du tänka på dig själv i första hand. Ta det lugnt och ha det jättebra. Bamsekramar.

  PS. Jag har beställt stjärnsjalen!!

Comments are closed.

LOADING..

Morningglory

Godmorgon från Lydmar hotell. Vacker höstmorgon!

20121014-084257.jpg
20121014-084309.jpg

 

20121014-084322.jpg

LOADING..