Mindre plagg.

It’s a fine line between being neat and vulgar. Speciellt om man vill komma undan med korta kjolar och klänningar. Korta plagg är inte snyggt på alla. Det är MIN PERSONLIGA UPPFATTNING. Men det finns varianter om man nu vill bära korta plagg utan att se utstuderad och ”för uppklädd ut”: Ta plaggen i en så pass stor storlek att de faller och inte sitter åt. Låt dem sitta löst och inte haka upp sig. Ta inte en mindre storlek bara för att du kommer i den, ta den större för att den dels kommer att sitta snyggare men också för att det är mer bekvämt och sitter det bekvämt – känner du dig bekväm. Jag gillar att kunna ha korta plagg och känna mig bekväm och klädd. Och elegant. Och då väljer jag oftast stövlar som går över knäet – antingen med höga klackar eller platta sulor. Och jag vet att jag tjatar om knän. Jag känner mig inte bekväm med att visa för mycket ben, eller bröst för den delen och jag tycker det är finare att ana än att flasha. Precis som parfym, man ska ana den när man kommer nära någon – än att det stinker i ett helt rum. Också min PERSONLIGA uppfattning. Välj själv.

It’s a fine line between being neat and vulgar. Speciellt om man vill komma undan med korta kjolar och klänningar. Korta plagg är inte snyggt på alla. Det är MIN PERSONLIGA UPPFATTNING. Men det finns varianter om man nu vill bära korta plagg utan att se utstuderad och ”för uppklädd ut”: Ta plaggen i en så pass stor storlek att de faller och inte sitter åt. Låt dem sitta löst och inte haka upp sig. Ta inte en mindre storlek bara för att du kommer i den, ta den större för att den dels kommer att sitta snyggare men också för att det är mer bekvämt och sitter det bekvämt – känner du dig bekväm. Jag gillar att kunna ha korta plagg och känna mig bekväm och klädd. Och elegant. Och då väljer jag oftast stövlar som går över knäet – antingen med höga klackar eller platta sulor. Och jag vet att jag tjatar om knän. Jag känner mig inte bekväm med att visa för mycket ben, eller bröst för den delen och jag tycker det är finare att ana än att flasha. Precis som parfym, man ska ana den när man kommer nära någon – än att det stinker i ett helt rum. Också min PERSONLIGA uppfattning. Välj själv.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..