Smoking.

Smokingkavajen finns i otaliga versioner hos de flesta kedjor och jag hade en gammal trotjänare i stretchtyg från HM som jag älskade och bar på ”fina kontoret” jämt. Finast var den till vitt linne och jeans med höga klackar, men också till Converse och någon lång följsam kjol. Den här varianten på bilden som jag hittade i Femina är också jättefin. Varför bara ha ”Finkläderna” till fest? Jag har bestämt mig för att försöka bli lite modigare och djärvare på att plocka fram de saker man tycker så mycket om men så sällan använder för att de kanske inte passar. För vem? Passar de på dig, bär dem. Varför inte en fin festkjol till collegetröjan? Sidenklänning till långkoftan? Sammetsboleron över t-shirten. Och färg, väl färg! Hur glad blir man inte när någon lyser upp ett rum med en VARM färg. Kan de sydländska kvinnorna kan väl vi. OCH NEJ, DET ÄR INTE DEN GRÄLLA TUNIKAN FRÅN FÖRRA SEMESTERN DU SKA SKUTTA TILL GARDEROBEN OCH PLOCKA FRAM NU. Det är det smakfulla, och bara en färg, eller två åt gången, inte en regnbågskaskad. Välj ETT par röda jeans, EN rosa tröja – inte alla rosa nyanser på en gång, snälla. Är det inte lite svenskt? ” – Va? Vit fest?! Åh, Gud vad ska jag ha på mig?! ”
Och så kommer alla i kanindräkt, studentmössor, Togalakan, Lucianattlinne – do you want me to go on?
Nä, trodde inte det. Jamen, för sjutton gubbar, hur svårt kan det vara? Ta en vit skjorta och något annat snyggt till.

Smokingkavajen finns i otaliga versioner hos de flesta kedjor och jag hade en gammal trotjänare i stretchtyg från HM som jag älskade och bar på ”fina kontoret” jämt. Finast var den till vitt linne och jeans med höga klackar, men också till Converse och någon lång följsam kjol. Den här varianten på bilden som jag hittade i Femina är också jättefin. Varför bara ha ”Finkläderna” till fest? Jag har bestämt mig för att försöka bli lite modigare och djärvare på att plocka fram de saker man tycker så mycket om men så sällan använder för att de kanske inte passar. För vem? Passar de på dig, bär dem. Varför inte en fin festkjol till collegetröjan? Sidenklänning till långkoftan? Sammetsboleron över t-shirten. Och färg, väl färg! Hur glad blir man inte när någon lyser upp ett rum med en VARM färg. Kan de sydländska kvinnorna kan väl vi. OCH NEJ, DET ÄR INTE DEN GRÄLLA TUNIKAN FRÅN FÖRRA SEMESTERN DU SKA SKUTTA TILL GARDEROBEN OCH PLOCKA FRAM NU. Det är det smakfulla, och bara en färg, eller två åt gången, inte en regnbågskaskad. Välj ETT par röda jeans, EN rosa tröja – inte alla rosa nyanser på en gång, snälla. Är det inte lite svenskt? ” – Va? Vit fest?! Åh, Gud vad ska jag ha på mig?! ”
Och så kommer alla i kanindräkt, studentmössor, Togalakan, Lucianattlinne – do you want me to go on?
Nä, trodde inte det. Jamen, för sjutton gubbar, hur svårt kan det vara? Ta en vit skjorta och något annat snyggt till.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..