Elegant Grunge i Maison Scotch/Cycle till påsk.

Nu är det snart påsk och jag vill hänga med min familj. Jag vill äta ägg och Skagenröra, sitta sena kvällar och dricka avec med min pappa, man och svåger. Vi håller hårt på traditioner när det gäller familjehögtider – påsk och jul är speciella. Vid sådana här tillställningar klär vi upp oss extra. Det är kul att få dra på sig något festligare än vardagskläderna. Men sen kommer då dagarna, när man vill vara lite mer bekväm men ändå fin till luncher och promenader. Jag tycker om att bryta konventioner med kläder. Att sätta något tuffare till något klassiskt. Lite mer twist.

Jag har varit och lånat kläder i Butiken och den här gången föll jag för alla de fina plaggen de fått in från CycleMaison Scotch. Jacka, byxa, jeansskjorta och bälte. Deras plagg passar in på uttrycket ”Elegant Grunge” som faller mig i smaken. Snyggt. Klassiskt. Tuffare stuk. Jag hittade en jättefin ”Safarimodellsjacka”. I grovt canvas och med fina detaljer på armbågar, i midjan och krage. Fungerar till det mesta och till alla åldrar. Dessutom var den jättefin med ett skärp i midjan också (från B-belt). Byxan är en modell som jag tycker att de flesta kroppstyper passar i, och extra bra för oss med bredare bakdel. Avsmalnad nertill gör den lika snygg att bära till låga skor som till pumps. Sitter skönt i midjan och är fin både med och utan skärp. Och så slutligen, jeansskjortan från Cycle. Klar favorit! Cool både till uppklädd påskmiddag eller till, ja, vad som helst. Snygg med rosett eller oknuten. Japp, det här var några tips för de av Er som varken ska stå på skidor eller ligga på strand i påsk – kanske något till påsklunchen hos svärmor för samla poäng?

 Klicka på bilderna i galleriet så kommer de upp i helvy.
Dubbelklicka sedan för större detaljbild. 

 

 1. Skriv din kommentar här!Hej Gabriella! Det var MosMosh, tyvärr var de slut i butiken. Ha en skön lördag!

  1. Catharina! Ah, så synd. Men jag kommer snart med lite nya fina varianter, kanske gillar du någon av dem!
   Gabriella

 2. Skriv din kommentar här!Snygga byxor! Kan inte hitta den i ”butiken”. Vad heter byxan o märket?

  1. Catharina, nu blir jag osäker om det är MosMosh eller Maison & Scotch – jag kollar imorgon och återkommer!? OK?
   Gabriella

Comments are closed.

LOADING..