Breda Axlar.

 

Jag får mycket frågor gällande kroppstyper och vad som passar till vad. Många lider av breda axlar och tycker det är svårt att klä in dessa. De känner sig som brottare. Jag tycker tvärtom att det är väldigt fint med breda axlar. Allting sitter snyggt på ett bredare parti som kan bära upp plaggen. Och dessutom har du ju inbyggda axelvaddar. Grymt, eller hur?

Ja, ja, visst men om man då vill ha ärmlösa plagg då? Hur klär man sig då? OM man nu lider av breda axlar och OM man nu vill klä bort dem – så ska man välja ett plagg med skärning som inte bryter eller skär precis på det parti man vill dölja. Jag har breda axlar i jämförelse med min midja. De är också lika breda som min rumpa. Ett starkt tips är att inte bära plagg där det alltså klipper direkt där du är som tjockast på överarmen – det vill vi ju inte lägga fokus på!

Jag väljer att fokusera på att markera det smala mittemellan, dvs min midja. Jag tycker det är extremt fint med en liten typ av poloneck och sedan skär snett nedåt. Axlarna får ett fint snitt och polon blir det man lägger fokus på. Jag väljer ofta snett skurna axlar på de plaggen, tänk just brottarlinne, tanktop. Brottarringnigen i bak gör att det skär snedare över axeln fram. Prova och se vad du tycker?

 

 

 

 

  1. Sandra skriver:

    Hej! Har precis börjat följa din blogg, läser alla tidigare inlägg och jag älskar den:) nu till detta inlägg…. jag har själv breda axlar och dessa tipsen kommer jag absolut ha nytta av. Det är svårt att klä sig på rätt sig så man framhäver det bästa och döljer det man är mindre nöjd med. Tack för en super bra blogg!!

  2. Ellenor! Det har jag, jag skriver ju här! Och är jätteglad för alla kommentarer jag får! Lycka till med sopstationen! Gabriella

  3. Skriv din kommentar här!
    Tack snälla Gabriella för ditt utförliga svar ang. ”strumporna”. (Tänkte inte på att det var ju påskhelg och allt.) Här oss hos håller vi på och rensar för fullt, snart bär det väg till miljöstationen. Hoppas du har trevligare saker för dig;) /E

Comments are closed.

LOADING..