Mysvariant med lyxkänsla.

 

Myslyx på högsta nivå är dessa två plagg. Tro nu inte att jag slirar runt i pumps hemma när jag jobbar hemifrån, visserligen försöker jag glamma till tillvaron på alla sätt det går, men pumps i soffan får vänta. Men jag ville visa på dessa byxor ‘s storhet – och inte storleksmässigt, utan hur fina de faktiskt är och hur de går att bära dem både till collegetröjan och t-shirten, men också till klackar och blus. (De bilderna dyker upp imorgon).

De är i fantastiskt trikåmaterial och har sneda fickor och ett sidenfodrat midjeparti med löst skärp. Höga i midjan vilket gör att man kan bära dem till som denna korta tröja och dölja möjlig magring. Lika fint att stoppa in typ en sidenblus i och få en längre siluett.
Längst ned sitter små dragkedjor som jag gärna bär uppdragna för en smalare siluett på ben men också för att jag tycker det är fint när de faller ner över skon. Men de är fina ihopdragna också och speciellt om man vill bära stövel utanpå. Den snygga korta collegetröjan i tunt  material är från L.A. baserade Lauren Moshi. Byxorna från Margit Brandt.

 

Tröja Lauren Moshi och byxa Margit Brandt.
Både tröja och byxa finns även att beställa hos Holy Moly Lifestyle. 

 

 1. AnnaA skriver:

  Vill ha byxorna! Funkar dom över mitt höftparti?

 2. Skit snygga! gillar Margit Brandt! men man kan inte vara kort och kompakt med dessa brallor!

 3. Åsa skriver:

  Tack! De är verkligen jättefina!

 4. Hej Åsa! Nu är inlägget uppdaterat, lite för snabb på tangenterna. Det är danska Margit Brandt som gjort byxorna. Länk ligger under bild nu!

 5. Åsa skriver:

  Fantastiskt fina byxor! Vad är det för märke?

Comments are closed.

LOADING..