”Dam” i mandarin.

God morgon!
Här är det nu hopp om livet med krispiga morgnar och ljusa kvällar. Folk är gladare och man får mer leenden än en snålblåsig dag i november. Jag ler mer själv. För att livet känns enklare i ljus och tillförsikt av kommande värme. Kommer på mig själv med att tralla då och då, använder inte ”- Åh, hej!” varje gång jag reser mig ur soffan och suckar inte tungt över att behöva skrapa rutor – bara att lassa in ungar i små lätta gympadojjor och varsin fruktlåda! Grillen åker fram och man vill ha lättare, nya maträtter och rosé, Converse och ballerinas på fötterna, lätta svepande ”vind-andandes” plagg och mindre make-up för att få lite solsmekningar.

Bläddrade i HM’s vårinspirations katalog igår och inser att jag nog inte får någon av deras små ”tanga bikinitrosor” att dölja ens en av mina skinkor. Är det nu jag ska börja leta badkläder på ”DAM” och inte ”tjej” längre? Är jag DAM nu, fyllda 42? Kanske är det så, så idag får det bli finare presentation av dresskod.

Favoritbrallan från Margit Brandt får hänga med ett inlägg till. Den är som jag nämnde igår precis lika snygg till något nerklätt som till något uppklätt. Här satte jag en fantastisk sidenchiffongblus från Second Female i en jättefin varmröd/korall/tomat/mandarin nyans till. Det blir en fin siluett med pösig blus i slimmad midja och förlängning av ben, (om man som jag är i behov av det) med en högre midja. Clutch från Fab.

 

 

 

LOADING..