Tältsemester?

 

Varje morgon när jag vaknar hör jag vågorna som rullar in mot stranden och gastande fiskmåsar. Varje kväll när jag nattar mina killar är det samma ljud. På morgonen är de ljuvliga och jag ler glatt, på kvällen har jag lust att nacka fanskapen.

Våra killar har blivit badmonster och vi mer friluftsbenägna. Jag sa vi, jag menar jag – jag har blivit mer vänligt inställt till natur. Jag freakar inte längre så fort jag ser ett kryp. Även om Fredde får reka tvättstugan och källaren efter spindlar innan jag går ner. Han sköter också allt grönskande och odlande ute med hjälp av min Mor och jag står för det inne. Jag håller mig gärna på min altan. Och på stranden. Buskar och skog och jag blir nog aldrig riktigt tajta. Vi behöver inte längre tänka på semesterboende. Det är ljuvligt att bara vara hemma när man bor så här.

Och nu är jag ingen fan av camping och tält, även om vi bor nära en stor sådan – men det här tältet från danska Storm & Marie kan jag tänka mig att husera i hela sommaren – lika fint till stövlar, klackar, mockasiner och platta sandaler. Snyggt till fest och glam, kanske i finaste laget för strandhäng…

Men ett riktigt feelgood plagg med trygghetswrap’s känsla.

 

Dubbelfodrat och magiskt lätt. Du kan beställa det hos HolyMolyLifestyle eller Storm & Marie Webshop.

LOADING..