Armband ”en masse”.

Jag är en ganska så beige typ. Jag har ingen dödslängtan eller äventyslusta. Jag är nöjd med lugn numera. Ingen dramatik. Ro är trevligt. Lugn är vilsamt. Och tysthet är magiskt. Jag är rätt feg – både generellt mänskligt och när det gäller färg.

Vårt hem är färglöst. Det består av vitt, beige och någon ljus grå. Och jag gillar inte mönster och blaffiga saker eller starka färger. Jag tycker inte om färg på blommor. Jag har vita snittblommor och gröna träd. Kanske en ljust rosa pion eller tulpan, men där går gränsen. Får jag färgade buketter ger jag dem till mamma. Inget illa ment, det bara stör min färgkod. Och lugnet i mitt huvud. Jag låter som en ganska kul typ, tycker Ni inte…

I vår dock har jag av någon underlig anledning fastnat för färg. Jag vet inte varför. Mandarin, turkost, rött, gult och lime. Jag frossar i färg! Men beakta dock – bara på de små detaljerna. I haven’t gone wild yet…
Så den lugna basen består men jag vill ”hotta” till mig med dessa vackra varianter i varma härliga färger!

 

Armband från Blond, Ever Silver, Bohemian Society, Miss Dee. Rött armband med spänne Miss Dee, med kedja och peacemärke från Blond. Döskallearmband i silver från Bohemian Society. Fjäder i örat från Blond. De finns att köpa här eller sök nätet på återförsäljare. Orange:t armband med fyrklöver från Ever Silver, där 100:- ifrån varje köpt armband går till World Childhood Foundations arbete för barn som lever i utsatta miljöer runt om i världen.


LOADING..