Fashionista Posse aka Kusin-ligan.

 


På min mors sida är vi tio kvinnliga kusiner, bubbliga & starka tjejer, och även de äldsta kusinernas döttrar, de mellan 15-30, kvalar nu in. Alla är de vackra, coola och också intresserade av mode. Vilket framkallar ångestattacker så fort det drar ihop till kusinmiddag. Nu blir det tyvärr färre sådana för mig som inte huserar i storstan längre, och jag saknar det! Det är ett kul gäng och det är mycket humor och garv runt middagsborden. Släktsammankomsterna är viktiga och vi håller hårt på dem. Igår fick vi en ”head’s up” på kommande variant i augusti på mormors och morfars gamla hemort här i skåne.

Puh! Då har jag ju gott om tid att planera min fabulösa kommande outfit – för vem vill komma och se ut som kusinen från landet – när resten av ”The fashionista posse” svassar in på gårdsplanen i Philip Lim, Missoni, Vera Wang eller nåt Vintage vackert. I Jimmy Choo skor. Inte jag! Hell NO!

I kusinklanen ingår också några få mer tystlåtna killar. En av dem är magisk på att skapa just kläder. Han har nu ny linje med märket BLK DNM. Jag älskade hans tidigare originaldesign av J Lindeberg’s kläder för oss tjejer – gjorda för tjejer. Med plats för lår och stjärt  – och markering på midjan. Jag har bevakning på hans gamla plagg på Blocket och Tradera. BLK DNM är råare och coolare, vassare helt enkelt. Och kläderna går att kombinera ihop på tusentals vis – precis som man vill att en fungerande garderob ska funka. Sjukt snygga ”tailored” plagg, skarpa jeans och välsydda skinnjackor/västar. Jag vill ha vartenda plagg! Gissa vem jag kommer att hänga i hasorna på sommarens släktträff, om han tar sig över från ”over there”!

Jag ska minsann ”svisssvassa” in jag också, snyggare, coolare, svalare, läckrare än någonsin – kanske i någon av nedan stassar från just BLK DNM! I’ll let you know…

 

 

 Madonna i BLK DNM jeansmodell 8.

BLK DNM hittar du här

 

LOADING..