Ridbyxlår i ridbyxor?

Visst, det kan ju kanske tyckas konstigt, för om man nu vill dölja partiet så kanske man inte ska sätta fokus på just det? Jag håller med. Till viss del. Men det finns undantag. Ridbyxor.

Jag har min bredaste kroppsdel över stussen, på gott och ont – ibland vill man skära bort varenda tillstymmelse till kurva och ibland är man väldigt tacksam för dem. Det beror helt på humör och passform på plagget. Just dessa ridbyxor från BIKBOK gillar jag just för att de har en grym passform, är lagom pösiga och dessutom gör de mig inte direkt större utan sitter både skönt och snyggt. Ännu bättre blir det om man väljer ett par högre klackar till.

De dagar kroppsuppfattningen är på sämre nivå så skänker dessutom en siluett som dessa en skön känsla av ”icke irrations-feeling” –  för jag vet att min stuss är där, men ingen kan se den…

Tyvärr är mina byxor gamla och jag har ett par till pösiga sköna tunga svarta varianter, även dessa från BIKBOK, och hoppas på att de kommer att nyproducera liknande framöver. Läs för övrigt den här sköna tjejens inlägg om sin syn på kroppen efter ett par graviditeter: Underbara Underliv.

LOADING..