Fredagsblues…

Idag var liksom en ”IT-day”.  Något jag sett fram emot länge. Idag var dagen jag + vän skulle sätta oss i bilen – more fab och snyggare än för en Höganäsdag. Vi skulle köra långt och haka armkrok och fnissandes och babblandes spana inspiration, trender, kläder, flummiga saker. Förhoppningvis hitta något att ta med hem, och då och då pausa med sjunka ner på något skönt ställe med varsin kaffe, lunch eller dylikt – och babbla vidare.

Idag var liksom en ”IT-day”.  Något jag sett fram emot länge. Idag var dagen jag + vän skulle sätta oss i bilen – more fab och snyggare än för en Höganäsdag. Vi skulle köra långt och haka armkrok och fnissandes och babblandes spana inspiration, trender, kläder, flummiga saker. Förhoppningvis hitta något att ta med hem, och då och då pausa med sjunka ner på något skönt ställe med varsin kaffe, lunch eller dylikt – och babbla vidare.

Men nähe då, det ville inte min elaka hydda till lekamen. Så här ligger jag nu nedbäddad under pälspläd, men tristkaffe istället för finvariant, grimaserar illa varje gång jag sväljer och låter som Bonnie Tyler, vet inte om hon röker, men Ni kan tänka er, OM hon puffat 4 paket gula Blend och toppat det med ett par riviga whiskey’s. Så låter jag.

Dessutom har jag ännu en fuldag – håret är tunnare och risigare än vanligt, raspig och knottrig hy är vad som möter fingertopparna när jag drar handen över kinden, påsarna under ögonen börjar anta blålila nyans, puffigare än på länge. Nagellacket är trist avskavt, (ja, jag har också hört att det är tonårstrendigt, men jag går inte på den – uppvuxen med devisen att oborstade skor och risiga naglar kommer man ingen vart med).

Solen skiner, vilket gör att jag ser allt damm och tillhörande råttor hägra sig runt mig, oputsade annars så vackra panoramafönster är täcka med små kladdiga hushållsmedwurst-fingrar, helgens pioner slokar trist och tvätthögen tronar högt ovanför korgens kant. What a beautiful day.

Och sur är jag också. Grinig. Alla män i min familj fick sig en skopa i morse. Jag tror till och med att de äldre tittade menande på varann, himlade en smula med ögonen och sedan dök ner i sina filskålar igen. Hmmppprffhhh.
En hint om vad som komma skall när de blir äldre och tonårströtta…

Dock har jag en glossig ljusglimt denna annars mulna och trista morgon – Fredrik kom hem med den här igår – så nu ska jag andäktigt bläddra mig igenom och drömma mig bort bland J-Lo och diverse Fashion Forecast’s, nya dieter och trender – återkommer om jag hittar något av intresse. Best Body ever – kanske kan det vara något för den här muffintoppen? Jag ska lägga undan min neggo-attityd en stund och förhoppningsvis vara nyduschad och i allmänt bättre mood när ligan återvänder hem för fredagsmys.

Thank God it’s Friday – oct en skön sådan till er!

  1. hej söta du! stackars dig som har en sådan risig dag. själv har jag en man som inte är närvarande pga judo-sm imorgon. sen lär han vara helt slut efter det. kul! jag unnar mig lite godsaker här hemma. gåsleverpaté… gick inte hem hos barnen kan jag säga.

    krya på dig! kram jenny

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..