ETT RIKTIGT KAP!

Ja, det är inte alla dagar som solen skiner över Skåne just nu. ”Svalt och regnskur” toppar inte min tio-i-topp-lista på ord i dagsläget. Men efter rigid koll på samtliga kanalers väderrapporter på fredagskvällen, (jag är heller ingen fan av fotboll), konstaterade vi att vi kanske skulle våga oss ut morgonen därpå. Preppade barn och nästan lika barnsligt förtjust moder till dessa stod trampandes i hallen, påklädda och redo för utflykt! Att knappt varit utanför dörren på ett antal veckor gör sitt.

Så denna vackra lördag spenderade vi efter färjetripp i ett soligt Helsingör med smörrebröd, glada småmän med kräkfri mamma i sin nya älsklingsklänning från WERA STOCKHOLM. Sjukt snygg, med eller utan tjockmage, boxarringad i rygg, snygga detaljer och lite längre bak än fram. Dessutom extremt bekväm, faller fint i ett crêpeliknande material (och inte alls med viscosekänsla som beskrivningen påskiner), som håller färgen tvätt efter tvätt – men också lite dyrare än på Åhléns hemsida, jag betalade 399:-

Men det här blir en favorit framöver – och även till hösten med stövlar och strumpor och långkoftor/kavajer som komplement. Och om värmen snart är här igen, så kommer jag hasa runt i denna SKRYNKELFRIA (för er som vill packa smart) ljuvlighet till stranden med flipflopsen, till middagen med klackar och smycken, och som lång tunika med smala byxorna under eller med ett bälte i midjan.
ETT RIKTIGT KAP!

Fint stelt ”fakeguld” armband från Mango, Solglasögon från Peak Performance, ullsjal Beck Söndergaard och väldigt gammal jeansjacka och slitna Stan Smith’s.

Skön tisdag!

  1. Hej Gabriella,
    Har inte sett dig på Magasin och fick reda på att du legat på sjukhus. Nu får du ta det lugnt tills lilla bebben kommer ut, fast jag förstår att det är svårt för en pigg tjej som du ;). Kom och hälsa på när du känner dig redo.
    Kram Sanne/Tine K

    1. Sanne! Tack för ditt mail och mysigt att du hör av dig! Ja, det har varit en tung månad men nu känns allt lättare. Jag dyker upp och tar en kaffe när jag är starkare. Hur mår ni?
      Har ni semester eller jobbar!? Skön midsommar i vilket fall som helst! Kramar G

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..