Vamos a la playa…

Vad tror ni? Blir det någon sommar? Eller är ni domedagsprofeter och misströstar? Näe! Jag är fullkomligt säker på att vi får en varm & solig midsommar i år! Klart som korvspad! Och någon vis människa på TV sa att om det är risig maj-juni så blir det schysst juli-augusti.

Så nu blir det så. Och nu har jag bosatt mig på en strand och dessutom införskaffat bikinis, baddräkt, strandskynken och kangas. Jag förväntar mig gassiga dagar med iskalla drinkar, sandbeströdda fossingar, konstanta bad och snygga accessoarer. Jag förväntar mig också bonfire’s, grillkorv på spett och alkoholfri rosé i solnedgången…

Kanske ett och annat försök till yogaställningar i soluppgången på stranden, beroende på om jag kan balansera på ett ben eller tippar över av tyngdlagen fram och bak – I’ll keep you posted… Och vare sig det blir strandhäng i gryning, dagsljus eller solnedgång, så ska jag hänga på en av dessa…

Så, här kommer de, strandskynken som jag vill ha i alla färger! Fodrade med tunn, sval och gossig frotté och med liten smart ficka för pengar och läppglans! Sajten har det passande namnet VillHaNu. Mina små tycker dessutom att de är sköna att svepa om sig efter kvällsduschen när man kryper upp i soffan.

Här hittade jag även sjalar som påminner om min fina ullsjal med stjärnor, dessa dock snäppet rockigare med stjärnor samt skallar – jättefina! Och bättre passande till sommaren i materialet Viscose. I mycket snygga färgställningar.

Kolla också in deras yogasmycken, de från Happy Wrist och de läckra armbanden i läder & Stål från JOSH. Jag valde det i orange som jag tycker är så fint till sommaren – kanske hittar du någon favorit?

  1. Eva, jag försöker alltid svara så snart jag har möjlighet. Jag är på resa och har därför inte möjlighet att läsa som vanligt. Jag har inte byxornas artikelnummer och namn med mig så därför kan jag inte ge dig mer information än att de är från D-XEL och i svart collegetyg, nu var det ett tag sedan jag köpte dem. Jag har köpt jättefina baggy byxor hos Storm & Marie, på Zara och nu även på Mango. Kommer mer info på bloggen framöver. Gabriella

  2. Dxel. Byxorna baggy…frågade dig inte fått nåt svar!!! Älskar baggy byxor dom ser å snygga ut. Vet du vilket namn?? Mer än d-xel. Har du mer förslag på baggy byxor . Snygga till högklackat.. Boots altallt
    Kram Eva

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..