Free Willy ur vassen….

Japp, så var det de här med bikinis och baddräkter – jag har fått så mycket förfrågningar om just val av dessa, och helt ärligt – jag vet inte om jag verkligen är rätt person för just detta just i år. Jag ser mer ut som Lille Fridolf och sugenheten på badkläder for the time being är lika med – NOLL! ZIP! ZERO!

Tanken på att bara försöka klämma ner den här lekamen i något mindre än baggy haremsbyxor är löjeväckande – en växande bula fram och fler bulor av ansamlande celluliter bak gör att jag ser ut som en vaggande anka och jag är alldeles, ALLDELES för fåfäng för att bjuda på dem.

Det är nästintill omöjligt att jag fluffandes skulle spatsera runt på stranden i bikini – förväxlingen med späckhuggaren i filmen ”Free Willy” kan bli chockartad. Jag har gått upp många kilo med mina 2 killar (bilden överst är från min förra graviditet) och jag tror inte statistiken är annorlunda denna gång.

Men om jag nu hade varit mitt vanliga jag, en smula mindre bakåtlutad och mindre framtung hade jag valt något randigt eller enfärgat på min bikini eller baddräkt.

Jag är inte förtjust i mönster eller för mycket färger. Jag gillar rena linjer – så mitt val hade blivit randig bikini – trekants eller bandeau, svart baddräkt, vit kangasjal att knyta på varierande sätt och någon variant av luftig storskjorta eller kaftan och självklart Havianas i den nya puderrosa nyansen.

;

Blåvitrandig bikini, finns i alla butiker, kangasjal av stuvbit i stretchigt tyg knuten i nacken, svart, djupt skuren baddräkt med korsade band i rygg från HM’s kollektion 2011, finns olika varianter på den också i butikerna.

Gammal luftig favoritskjorta i Linne, sno någon större variant av make eller pappa. Fantastiska tunikor från Star Mela och så Havianas.
Mina som vanligt inhandlade på HolyMoly i Höganäs – de går att beställa genom att ringa.

LOADING..