My cup of tea…

Måndag i Stockholm och förhoppningsvis lite torrare och mindre regnigt än Norrtälje bjudit på de senaste dagarna. Jack, Alec och jag ska börja dagen med någon mysig frukost runt Odenplan.

Idag vill jag tipsa er om Mango’s sommarlinje som jag är jätteimponerad av. Jag är helt förälskad i mina nya byxor från Mango – dock får Ni se dem på Kate Moss istället för denna chips och lakritsmoffande kvinna. Med min mage skippar jag spinko-Kate’s tee och kör dem med längre glesstickad benvit bomullströja och höga klackar.

Jag vill ha varenda plagg hos Mango nu och det bästa av allt är att allt kan beställas på nätet och kommer med DHL/Schenker från Spanien 2 dagar senare. Här är några snygga outfit’s!

Skön måndag!

20120617-230250.jpg

20120617-230611.jpg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..