Me & the Beckham’s in luxury kashmir.

 

Häromdagen besökte vi vänner och tittade på deras fina små ljuvliga dunfjun på 4 månader, försmaken för nr 3 satte in och jag hade svårt att släppa den ena lilla krabaten på endast 5 kg – precis lika mycket som min klump till son vägde när han kom för 2 år sedan.

Mina huliganer till söner röjde leksaker, cyklar och jagade familjens stackars hund Sigge. Och med en stilla önskan, visionerade jag om en liten lugn, tyst och försiktig flicka som trea, som kunde ärva alla mina väskor och stövlar, gå på stan i armkrok och över en latte diskutera mode och siluetter, låna kläder av varann såsom jag och mina mamma och syster laborerar i varandras garderober…

Men jag är faktiskt rätt säker på en huligan till, jag har liksom bara fått känslan av en liten intensiv kille. Läste en artikel med Mr. Beckham häromdagen där han beskrev skillnaden på 3 söner och nu en dotter…

Japp, I know the drill! Fullt ställ eller totalt kollaps – arla morgon till sen kväll! Det blir precis lika mysigt med en trojka på tre fjuniga, falsettmumlande, storfotade män. Och när jag tänker på det, jag var inte någon dröm att tas med mellan 10-17, hualigen – jag vill nog ha en pojke till ändå – och nu är jag dessutom van med huset fullt av stojande killar – små som stora – JUST BRING IT ON!

Våra vänner påminner liksom lite om the Beckhams – snygga, flärdiga, sjukt stort hus och fullt med ungar och entourage. Lite extra lyxiga liksom. Jag är  också säker på att Mr. Beckham med fru hasar runt hemma i skönast mjukaste kashmir och nu när jag blivit stolt ägare till två alldeles underbara plagg, så kommer det definitivt bli fler – och speciellt som de numera finns till överenskomliga priser – kolla in sajten www.lottip.se!

Jag älskar min lila poncho och min gråbeige:a munkjacka – funkar till allt! Nästa gång blir det sjalkofta och storsjal. Och förhoppningsvis babyfilt.

Skön torsdag!

Gråbeige kashmirkofta från Lotti P, byxor Maison Scotch, Ballerinas från Mango.
Lila kashmirponcho – Lotti P.
  1. Underbar poncho – gick genast in på Lotti P och till min besvikelse har de sommarstängt. Vill ha en poncho, capekofta eller något annat spännande nu GENAST. Suck nu får jag vänta till de öppnar igen……

    1. Vad tråkigt att det var sommarstängt, å andra sidan har du ju något att se fram emot när sommaren lider mot sitt slut och du kan planera för ruggiga kvällar, tända ljus och plädar och en kashmirponcho. Låter dock ungefär som dagsläget….

  2. Lugn tjej trodde vi, men tji fick vi. Hittad på fönsterbänken innan ett år fyllda, gungar upp o ner på platt gunga och tar himmelshög fart själv innan 2,5, så otroligt företagsam att tre vuxna kan vara fullt sysselsatta med att hålla koll o reda ut röran hon far fram med… Såå viljestark att man blir tokig är vår lillasyster. I jämförelse är storebror en sjöbris. Kompisarna har tre killar o trean är hur skön o go som helst, bara mysar runt med alla. Så d kan bli hur som helst;)

    1. Hej Gabriella/Ella! Visst är de fina! Det är mina Maison Scotch – jag har 2 par, tror de har 2-3 år på nacken. Jag är så förtjust i just dessa att jag konstant letar på auktionsajter. Hittar jag fler så vill jag ha dem! Jag har dem i de ljust militärgröna på bilden och även i mörkt militärgröna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..