Kenzovariant?

Vi hade en ljuvlig midsommar på Värmdö. Vilket väder! Det bands kransar, kläddes stång, dansades runt.

Nära vänner – och barn som inte slogs och kunde dela på både hoppmatta och leksaker gjorde allt både trivsamt och enklare. Dock garvade vi alla åt det faktum att det inte är ofta man som förälder sitter ner allihop samtidigt vid bordet…

Men faktiskt, vi fick njuta av både lunch och middag!

Generöst och gott med mat och dryck, även om jag tyckte det är mindre skoj att hutta på alkoholfri Chapel Hill och smaksatt Ramlösa…

Jag fattar inte att det ska vara så sjukt svårt att knåpa ihop nåt gott alkoholfritt! Någon som kan ge mig tips på vad jag ska sippa på i sommar? Och ingen öl-variant, det går inte att dricka nåt som smakar pappersmassa!

Min vackra väninna var för dagen iklädd klänning från Zara men jag hade nog bettat på Kenzo!

Snyggt skuren, lite tulpanklockad och med snygga detaljer fram och bak. Otroligt vackert ”print” och i ljuvlig siden kvalitet! Jag skulle också kunna sätta tajtare variant av jeans eller byxa i cerise, rött, orange eller vitt till och använda den som tunika.

Tips för er som ska på dop, bröllop eller annan trevlig tillställning!

Ikväll bär det av till Gräskö för mer härliga vänner, och vi ska se om det här ”nomadpatrasket” kan ta oss ut mellan skurarna, känns en smula i hoppfullaste laget dock!

20120624-130115.jpg
20120624-130138.jpg
20120624-130156.jpg

  1. Har tyvärr inget bra recept men jag väljer ofta goda alkoholfria drinkar på krogen som är syrliga, drack en god citrusdrink med ingefära för ett tag sedan. Om det blir en varm sommar (hoppas, hoppas!) är ju Barley w3ater med massa is en favorit.

    1. Jag får be min far om The Barley Water, han pillar att röra ihop sådant. Jag tror också att det får bli varianter på Ginger Ale som jag gillar.
      Tack för tips, get uppskattas! Gabriella

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..