Long John’s och brutna konventioner…

Vi kom undan ovädret och kunde ta oss hem, men vi fick vänta in ”mojnandet” och försiktigt puffa över från Gräskö till Kapellskär med stadig och cool kapten och 4 små guldklimpar, de minsta somnade av den höga sjön och fick bäras i land, piggnade dock till så fort de insåg att vi styrde mot MacDonald’s.

Jag blir större & större för varje dag som går och nu sitter ingenting skönt längre och alla hårda resår och linningar har redan blivit irritationsmoment. Jag klipper sönder och drar ut resårband, letar efter större, lösare och skönare kläder. Men vill ändå inte känna mig som en heffaklump.

Först letar jag alltid i Fredriks garderob och laborerar med det som finns där. Hans sweatpants är favoriter – Acne’s ”John’s” och även Tiger of Sweden har jättefina – jag sätter dock höga klackar till – pumps eller stövletter. Sweatbrallor faller fint över.

Jag älskar Chloé och deras kollektion för några år sedan, 2010 är ljuvlig. Dåvarande chefsdesigner, Phoebe Philo är en av mina absoluta favoriter när det gäller att kunna bära upp kläder på ett makalöst coolt sätt och det är lite det här jag konstant letar efter i fall och tyger. Och siluett.

En mamma i farten, praktisk och cool. Och dessutom är det sjukt snyggt och enormt skönt, och behöver inte vara sunkigt, fult eller trist – kolla in dessa bilder. Nu ska jag surfa efter snygga sweats och collegevarianter! Skrik till om DU har några favoriter. Jag vill ha tips!

 

LOADING..