Slätstickat.

Sommarsemester, visserligen hysteriskt regnig hitintills, och vi har hängt i Stockholm och hos mina svärföräldrar på landet. Idag har vi firat vår minsta smurf, Jack, och hans andra födelsedag.

Det enda jag ångrar är att jag inte packade ner tjockare, varmare och mer regntåliga plagg! Jag hade glatt hasat runt storkoftor, windstoppers och typ seglarställ! Allt som håller vind, regn och myggtätt! Jag har levt i mina gummistövlar. Mina små nätta ballerinas, espandrillos och pep-toe’s flinar åt mig!

Här är en av de skönaste outfit’s jag vet. Chinos (enormt gamla och slitna från Turn Over )och min fina, fina bomulls och slätstickade tröja från Second Female – ”Note Knit Cream”, den är ljuvlig. Ni vet, när man hittar ett sånt där riktigt feelgood plagg som man vill ha på sig jämt. Sådan är den här tröjan.

Monki har också jättefina bomullstickade tröjor, jag letar alltid efter dem hos dem. Jag har korta, länga och klänningar. Bomull har ju en tendens att töja sig, men det gör faktiskt inte något då jag tycker om när ringningar och armar blir längre. Man kan variera plagget mer. Här nedhasad axel, vilken en uttöjd krage inbjuder till…

Jag tycker också att just den här kombinationen av byxa/tröja passar vid många tillfällen. Bara växla skor – till och med pumps är fint till. Ikväll blir det dock gummistövlar igen…

 

20120626-202342.jpg

20120626-202349.jpg

20120626-202358.jpg

    1. Jepp, det är nog ett bra inköp, ha, ha… Jag har otroligt fina och bra från Hunter. Dock inte den vanliga modellen, utan min heter Balmoral.
      Kraftigar och tyngre och utan klack, som fick mig att se lätt bakåtlutad ut. Tretorn har också grymma! Hoppas du hittar fina! Gabriella

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..