Sommarfräscht eller trött tvättbjörn?!

Och hon blir bara vackrare och vackrare, Helena Christensen. Ja, ja, jag vet att det är fixat och trixat och retuscherat och softat och allt vad det nu heter. Och mörka ringar är bortplockade och finnar suddade. Men ändå – kolla så snygg hon är!

Och just den här make up:en tycker jag är så fin på en lätt sommarkysst hy – indianpuder en masse, guldig skugga och så svarta streck runt ögat – hela vägen.

Jag struntar dock i att sudda lika mycket – jag har aldrig fått till det där med sudd och liknar bara ett trött tvättbjörn i stället. Men ramar in ögat gör jag gärna och då med svart eller mörkblå penna. Och glöm inte massor av gloss!

  1. Linda skriver:

    Ja, håller med att makeupen är mycket snygg. Jag råkade av en händelse för ett tag sedan se någon tipsa om att ”sudda” över kajalen med lite mörk ögonskugga. Det funkar riktigt bra faktiskt. Gör dessutom att kajalen sitter bättre.

Comments are closed.

LOADING..