Som sorbet…

 

… säger min väninna om den här fantastiska färgkaskad som hamnat i hennes butik!  Jag håller med och ska snart dit och botanisera. Risken för att det blir svårt att välja är stor…
Idag vaknar jag och sönerna till moln och lite ”skuffigt” väder, men som de hemmakatter som vi är spelar det ingen roll, vi kan ligga i soffan halva förmiddagen och drälla runt. Och sen när solen värmer på och tar övertaget, hasar vi ner till stranden med spadar och hinkar, mammas kaffekopp – Gud hjälpe – om inte den är med, tidningar, plädar och sånt som var intressant just idag, och då är det just ett sånt här typ av plagg man bara vill kunna dra av och på – lätt, luftigt, plats för gravidmagar eller mindre magar, stor eller lite byst, rymliga och sköna. Bara Feel Good.

 

 Just dessa finns hos Holy Moly Lifestyle i Höganäs och spana in de fina sandalerna i glittrigt silver med känsla av St. Tropéz.

 

LOADING..