Thank God it’s Friday!

Nä, tyvärr, det är inte min rumpa, även om det hade varit mycket trevligt att förärats med en bakdel som denna! Komplex för min har jag alltid levt med och kommer kanske alltid att göra till en liten smula, men numera är det inte riktigt lika viktigt längre och jag spenderar inte speciellt mycket tid framför spegeln som tidigare. Jag har inte den tiden längre, och det är inte lika kul heller. Fördelen med att bli äldre är att man på något sätt förlikar sig med realiteten och också kan gilla läget en liten smula mer.

Men visst, ska vi bort på något kan jag tjata ihjäl Fredrik med: ” – Ser mitt arsle ut som en ladgårdsdörr? Och eftersom jag gift mig med en klipsk man svarar han självklart: ”- Men älskling, vilken dum fråga.”

Lyckligtvis gillar de flesta män faktiskt kurvor och tajta kläder – bra kombination, eller? Jag har lite svårt att förlika mig med och riktigt gilla den här svällande kroppen, men inser också vad jag får för det, och face it – it’s so much more worth it…
Och nej, jag kommer inte att som Jessica Simpson eller Victoria Beckham späka mig efteråt för att komma i toppform igen. Vad är det, toppform? Jag är 42,5 och kommer inte att kunna se ut som 20 igen, även om jag hade velat. Jag gillar att bli äldre. Det är rofyllt på något sätt. Däremot säger jag inte att jag gillar säckande kroppsdelar eller rynkig hy, men jag tycker te x Jane Fonda är bland det snyggaste som finns i TV-reklamen. Jag ska försöka sträva efter att se ut så när jag blir äldre.

Men här och nu, ska jag istället försöka göra det bästa av vad jag har och lyfta fram de delar av mig själv som jag tycker om och är stolt över. Hitta kläder som markerar dessa och förvillar bort det andra. Sträcka på mig för hållningens skull och bära sådant som faller snyggt och är vackert att se på. Jag tar ännu en tubtopp och njuter av idag!

Thank God it’s Friday och att hela familjen samlas igen, god mat och sköna stunder med garv och babbel, vänner och mer familj – det som gör mitt liv så mycket härligare!

Och jag kommer fortsätta stirra på snygga bakdelar och inte sluta drömma – varför skulle jag göra det, för att min råkar vara tristare än modellens ovan? Hon, stackaren, kanske har fula örsnibbar eller krokiga lilltår – Pilutta henne, eller hur?

Varmt skönt ”Fredagsmys” till alla!

 

  1. Du är så uppriskande på så många sätt!!! Tack för allt du ger:-). Go girl!!!

    1. Andrea! Tack snälla du! Otroligt roligt att få komplimanger från okända! Jag blir som jag nämner hela tiden, SÅ GLAD! Tack! Hoppas du får en fin fredag! Du gjorde min! Kram

Comments are closed.

LOADING..