Curlande Neanderthalare.

 

Jag är en neanderthalare. Och dessutom en curlande sådan. Därmed inte sagt att jag gillar att bli hemsläpad i håret, tillsagd att vara tyst eller nåt annat stenålders, men faktum är att jag gillar att ta hand om och att bli omhändertagen. Jag dömer inte de på andra sätt tänkande. Men sån här är jag och jag gillar det.

Jag stryker Fredriks skjortor, middag står på bordet, jag tvättar, pysslar, fixar barnens grejor  – ibland är jag självklart jättearg och irriterad över att det känns som man blir taget för given men oftast uppskattats det jag gör – och det ger mig tillfredsställelse.

Jag stryker skjortor för att jag faktiskt tycker om att stryka, jag lagar mat för det tycker jag också är roligt, jag älskar att pyssla hemma, och tvättar gör jag för att det är ok, men också för att jag gillar att plocka ur mina plagg ur maskinen i samma storlek de var i när de lades in…

Jag tycker inte om att åka till bilprovningen, eller att rensa avlopp, byta däck på bilen, klippa gräsmattan, rensa ogräs, tanka eller tvätta min bil, dammsuga, skura badrum, eller att grilla – och jag gör det inte heller. Det gör Fredrik.

Jag får ofta kommentarer som: ” – Vilken kvinnofälla du hamnat i”, ”- Fy sjutton för att dra det där lasset själv,” ”- Åh, herregud, vilket 70-talsliv” – jag behöver knappast fortsätta…

Men saken är den, att jag tycker inte det. Då hade det varit på ett annat sätt. Jag har själv valt och tycker om det. Jag blir bortskämd på andra sätt som jag uppskattar.

Michael Kors – min största idol & favoritdesigner när det gäller mode, han vet också vad jag gillar – men då pratar vi kläder. Sommarkollektionen 2012 är fylld av svepande vackra plagg i djuriska mönster, se bild nederst.
Den kommande tisdagen tänker jag spendera i Helsingborg med min väninna och med att leta igenom butikerna för att hitta något liknade på rea. Stora, vida, fallande och svepande – djuriskt eller inte.

Men neanderthalare som jag är – blir det definitivt mer av det animaliska för mig! Skön söndag!

 

Jag tycker den här från Asos för 368 kronor är jättefin!

 

Även AsosNelly, Bubbelroom, HM, Zalando har fina varianter på maxiklänningar.

 

 

 

  1. Sååå kul att läsa! Jag känner igen mig, det är likadant hemma hos oss! And I like it! Ditt sätt att skriva får mig att skratta och må bra! Tack härliga du!

    1. Tack! Skönt att höra att det är flera som känner igen sig…Tack fina du, för komplimangen, den värmer, så kul att kunna få någon att skratta! Kram

Comments are closed.

LOADING..