Min morgonfix.

Den första. Har jag precis satt i mig. Man skulle kunna tro att det är alla mediciner jag pumpar i mig nu för att må bra och hålla mig i schack tills den här lilla typen är ute – men det är min första kopp kaffe jag talar om. Jag är en riktig addict. Jag smyger gärna upp – i den mån det går nu, lika smidig som en elefant av tyngre variant – för att få njuta av mitt kaffe i fred. Det är min enda last, om man nu inte räknar kvällsfrosseriet i skafferiet när de andra inte ser – men faktiskt, inga direkta cravings.

Idag är jag en smula trött efter gårdagens firande och det var tunga steg som släpade sig ner för trappan. Visste jag inte bättre skulle jag kunna tro att det var jag som sippat all champange, rosé, rött och ”conjagaren” på det – men näpp, jag är bara tokseg ändå. Trevligt var det i alla fall, mysigt att vara med familjen, ljuvliga glada barn och jättegod mat- det grillades – i storm och ösregn, men det grillades.

Om någon människa från konstant varmt land hade kört förbi igår och sett Fredrik & Robert i storm och regn – en hållandes i stort parasoll och en som såg ut som han körde röksignaler – dessutom med varsitt glas KALLT rosé i näven – hade de nog skakat på huvudet och tänkt: ” – De där nordborna är bra konstiga ändå”…

Nu laddar jag för mysdag med väninna i Helsingborg. Morgonkaffe, butiker och massor av prat om allt av vikt eller inget.
Här är några av de varianter jag provade igår innan vi åkte – med samma kofta från Gina Tricot – det blev kjolen, det gummibandet satt ”lösast” – runt magen. Allt är dock relativt.

Skön tisdag!

Kofta Gina Tricot, linne (Extra long) Second Female, vit/svart byxa Mango, Leopardbyxa Zara, svart tubkjol H&M, sandaler Nome och gamla sandaletter från Zara.

 

LOADING..