I mammas trädgård…

 

… har vi hängt idag, hela gänget, efter en fantastisk lunch på Barbord i Vikens hamn. Mamma – födelsedagsbarn igår, och konstant perfekt värdinna och ”markservice-inrättning” fick för en gångs skull njuta av att få sitta ner, äta med oss andra och av att få bli uppassad. Normalt är annars att hon är den som sist kommer till bords, för att hon konstant ser till att alla andra har det bra och fått vad de behöver. Så idag var det hennes dag.

Vädret var grymt, maten likaså och hamnen bjöd på GoCart tävling vilket höll alla män, små som stora, lugna och tillfreds. Och efteråt njöt vi av rosa Princesstårta i trädgården och vattenlekande kusiner – lite lugnare på blodvite/handgemäng-fronten idag, men ibland hängde smockorna i luften…

Hamnen var som sagt full av mycket ”sommarfolk” i färger, det är härligt. Paranta damer i färgglada kreationer och tjusiga herrar i snygga skjortor & shorts, några i fina halmhattar. Jag är väldigt imponerad av min svåger som inhandlat halmhatt av märket Stetson. Texas-style á la JR & Bobby Ewing. Coolt och gubbigt på samma gång, liksom.

Jag tycker det är konstigt och lite märkligt att sol lockar fram färg, eller är det inte det? Jag funderar på varför man inte vågar ha lika mycket färger de mörkare årstiderna? Varför är det så? Syns man mer då? Vill man inte det? Gömmer man sig i de dovare färgerna eller försöker man klä sig så man smälter in i övriga exteriören? Eller mot de bleka tapeterna? Varför sätter man inte på sig ett par mintgröna chinos eller en ceriserosa piké eller en solgul skjorta i november? Vad tror Ni?

Jag tyvärr, är nästan alltid beige – så även idag – i fantastiskt klänning från H&M äldre modell som omtänksam väninna lånat mig

 

 

 

20120722-091004.jpg

20120722-091019.jpg

20120722-091108.jpg

 1. Skriv din kommentar här!
  Vilket underbart foto på Mormor med barnbarnet Jack!
  Du är också goodlooking!
  Charlotta.

  1. Visst är det! Det blev massor av fina bilder den dagen. Tack, snälla du, man känner sig mindre ”goodlooking” framtung och bakåtlutande på samma gång.
   Det är tyngre och jobbigare den här 3:e gången. Men det ska bli så roligt!
   Kram G

Comments are closed.

LOADING..