Morning Glory in DownTown Höganäs.

 

(Sandaler NOME och Sweattröja från Lauren Moshi – mina inhandlade på Holy Moly.)

Inte många ljuvliga morgnar och promenader oss förunnat ännu denna sommar, så man får verkligen njuta av de få! Den äldre, latare sonen skulle promt åka, så den lille fick gå – och under vattenpistolhot. Men till kakboden kom vi. Jag fick mina GI-bullar med knastriga frön, Fredde sina croissanter och de mindre männen tjatade även till sig kanelsnurror – jag dövar sockersamvetet med att det är sommar. Till hösten får de äta kruskakli (yeah, right), men den tanken får det att kännas bättre.

Jag är förälskad i mina fantastiska sköna byxor från Filippa K – jag har 2 klänningar från dito designer i exakt samma material som aldrig tappar färg, aldrig behöver strykas och aldrig skrynklar – tack söta syster med väninna Linda som upptäckte dem åt mig, och Freeport Outlet Kungsbacka, för att rabattera dem från 1300 till 360 kronor, det får dem faktiskt att kännas sååååååå mycket lyxigare!

Nu har Ni säkert uppmärksammat mina foträta och promenadvänliga skor. Nope, idag kände jag för att hasa downtown Höganäs T&R i mina vackra glittersandaler. Ja, ja, jag vet vad Ni tänker. Och det har Ni alldeles rätt i – sjukt fåfängt!

Men hallå, snart är det typ höst och jag har knappt hunnit få vara glammig alls – så varje dag solen skiner så tänker jag få köra på min ”St. Tropéz känsla”, så det så! Jätteskön söndag till er allihopa!

 

 

LOADING..