Ny dag – nya möjligheter i Cavalli aka IKEA?

Under en längre tid på 90-talet var vi ett gäng bästisar som huserade i en av tjejernas fin lya på Skeppargatan 39 – jag hade tom eget rum en tid, men så flyttade man ut och nästa väninna snodde det, och så ville man komma hem igen, då fick det bli soffan.

Vi hade sjukt roligt, och det går liksom inte att förklara för någon annan än vår lilla skara. Ibland när vi ses, och männen jagar förrymda vildingar (nja, mina i alla fall), eller någon av de mindre upplagorna av Drama Queen’s får ett utspel och det känns som hela havet stormar. Då suckar vi, lägger huvudena på sned och ser på varann och suckar längtansfullt och säger: ”- Kommer Ni ihåg?”

Jag citerar Mauro Scocco: ” – Den tiden, den kommer aldrig tillbaka”.

Under en period -97 marscherade jag argt Djurgården runt med krossat hjärta och min CD-spelare, (för er som inte vet vad det är så var det en typ stor Sony Walkman fast med CD i – lika stor som mindre stekpanna), i lurarna hade jag Celine Dion och ”Love is on the way”, ”Where is the love”,”Reason” – shall I go on, or do you get the drift?

Bästa väninnornas tappra försöka att försöka muntra upp gick så där, hur många besök som än spenderades på Sophie’s eller Calle P. Och att dessutom varje morgon behöva mötas i hallen av trallande pigg frukost-(väninna)-värdinna och denna hurtigt muntra slogan: ”Ny dag – Nya Möjligheter!” – det gjorde faktiskt inte saken ljusare…

Åh, så ung och så heartbroken. Om man vetat då, vad man vet nu – då hade det mesta varit like a ”walk in the park”…

Lyckligtvis går livet vidare och idag vaknar jag faktiskt ofta med just den devisen i huvudet! Och att få vakna bland dessa bomullsfavoriter gör livet dessutom skönare, gladare och härligare!

Dessutom påminner de om Victoria Beckham’s klänning från Roberto Cavalli – kanske ska jag besöka IKEA för ännu en uppsättning – och sy mig själva något vackert jag också…

Så, God morgon allihop – och kom ihåg – Ny Dag, Nya Möjligheter – vem vet?!

;

Lakan och örngott EMMIE IKEA för 99:-, det lite finare kuddfodralet med bandkantning 39:-

LOADING..