Blixtar & Dunder.

Igår hade vi en fantastisk dag, det var så varmt att det var svårt att andas och trots dunderförkylning och feber, var jag tvungen att bada, bada och bada. Det straffade sig, för jag låter nu som en korsning av Bonnie Tyler – vilket är coolt i sig – men inte korsat med en falsettstegring i vart tredje ord, som en målbrottsstinn 13-åring.

I morse vaknade vi av rummet lös som någon tänt en 60 wattslampa och dessutom stod och slog på dörren, det var bland det märktigaste och häftigaste åsk & blixtoväder jag upplevt! Att kunna ligga i sängen och se skådespelet över havet slår mycket! Tyvärr hade min syster glömt stänga takluckan på bilen och vi att plocka in typ 100 dynor, så det var en munter skara som kom ut till frukost…

Innan dess, igårkväll, låg vi på altan i badkläder och såg solen gå ner, som att vara på rivieran, 21:00 behövde vi ännu inte någon varmare tröja, man får passa på att njuta!

Nu spenderar jag egen tid med jordgubbar, starkt kaffe och att titta på höstkläder, massor av inspiration, fast det blir mest till att drömma om dem tills nästa år – den här bulan får hänga med i mjukiskläder och väl invanda och använda storkoftor. Bara hälften kvar nu!

 

 

Filippa K

Balmain

Michael Kors

 

 

LOADING..