Mrs. Tält, känner Ni henne?

 

 

Bring me my coffee and no one gets hurt! Det är min morgondevis. Jag funkar inte utan. I morse väcktes vi av sopbil och traktorn som rensar stranden – samtidigt. Och inte bättre blev det när vi upptäckte att den elaka traktorföraren backat över en av våra fina strandstolar som vi ställt ner. Han kanske inte heller fått sitt kaffe.

Solen skiner till och från och att vara inne med uttråkade och frustrerade småkillar och dessutom försöka riva delar av hus, flytta stenbeläggning och klippa ner buskar och träd – funkar i längden inte, så vi packade in oss igår eftermiddag och körde till Flickorna Lundgren på Skäret och efter det en sväng ner till Mölle hamn för glass. Och med förnyade krafter fick vi, med snälla grannars hjälp möjlighet att flytta tunga skåp & köra gatustenar.

Ja, här ser Ni ett praktexempel på hur man alltså INTE ska klä sig för att se mindre ut! Ibland är det stort plus när någon annan fotograferar och när man inte ställer upp sig i spegeln för att posera. Som jag i förrgår skrev, så hade det varit snyggare med något lite mer figursmickrande uppe eller nere beroende på vilken baggy del jag valt. JÄTTETRÖJA och så JÄTTEBYXOR – och så sätter vi platta och små skor till det. Låt bli det.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..