Snyggt höstgrepp på sjal.

I senaste Femina visar de bilder från MULBERRY och deras höst/vinter 2012. Snyggt att bära sjalen på detta sätt tycker jag. Det är inget nytt grepp, det har varit på modetapeten förr, men det glöms bort och så plockas det upp igen. Det är läckert och man kan sätta vilka trista basplagg som helst bakom, dem ser man inte ändå.

Kanske kan vara nåt för er som har en massa sjalar men inte får till det, ni som vill dölja muffinsmidjan eller ni som vill markera och visa en snygg smal istället – prova att ta ett bredare skärp också. Och alla sjalar behöver ju inte vara grova och av ull för det här – huvudsaken är att den är stor nog – alla material, skira som grova är jättefina att bära på liknande sätt.

Man kan, som Ni ser på sista bilden, också ta sin gamla päls/skinn/håriga variant av väst och även bära den på samma sätt.

Och till hösten är det också kort jacka OVANPÅ lång jacka som gäller – varför inte ta svarta överrocken som du tänkt slänga eller införskaffa ny av – och uppdatera den genom att sätta sjalen eller pälsvästen ovanpå?

;

LOADING..