Ny krage? Slitna manschetter?

 

Bara trista gamla skjortor i garderoben inför höststarten? Kolla in den här ursnygga från Maison Scotch, visserligen för 1000 kronor, men snygg både som den är eller med kavajen ovanpå. Jag har funderat en smula på den. Den är faktiskt rätt enkel att göra själv om man bara kan nåla och tråckla…

En tråkig skjorta, kanske med sliten krage – och en stuvbit paljett, varför inte guld, svart, silver? Slitna manschetter kan ju också hottas upp med samma variant.

Maison har även skjortan med applikationer på axlarna – Panduro, tygbutiker och andra detaljister – har oftast en uppsjö av färdiga applikationer, paljetter, knappar och andra vackra ting – och worst case – bara att sprätta bort om det inte blev som du tänkt dig!

Skön tisdag!

 

 

 Bilden knäppte jag ur Femina nr 8/2012

 

LOADING..