Rod Stewart och Grodan Boll…

… har nyligen flyttat in hos oss. Rod, aka min äldre son, som numera liknar en tysk fotbollsspelare alternativt Roddan i sin fluffiga  frisyr och så jag, som nu känner mig som en boll.

Vecka 23 visar min gravidapp från 1177. Jag erkänner att jag själv inte riktigt hinner hålla samma koll och är glad för att den påminner mig… När jag väntade första barnet läste jag allt och hade totalkoll på varenda sak graviditeten igenom. Nu är jag glad att jag hinner njuta av sparkarna på kvällarna – vi jagar två mycket intensiva killar, båda i trotsåldern, som går i klinch konstant! Man vet att man lever. Och vissa kvällar ligger vi utslagna på vår saccosäck, numera vår soffa, och bara insuper tystnaden…

Jag läser Martin Foster’s ”Fem gånger mer kärlek” och där gjorde de en studie på familjer med syskonpar på 4 och 2 år – våra – och att de har ca 6 konflikter i timmen – gånga det med 14 vakna timmar…

Vi har dem 15 timmar i veckan på dagis i veckan, när man är hemma som jag. Det ska bli mycket ”intressant” med en nyfödd hemma. Just nu försöker vi aktivera oss med utflykter för att undvika blodvitet här hemma. Igår besökte vi café Ransvik, ljuvligt – för er som gillar att kombinera hemmagjorda himmelska bakverk med baddräkt och fantastiskt klippbad. Jag behöll mina kläder på för att skona resten av gästerna…

Idag önskar jag att jag kunde bära någon snygg, skön och varm kofta som Helena Christensen på den här bilden för Ole Lynggaard. och inte ha tredubbla påsar under ögonen och känna mig helt färdig redan när jag vaknade.

Imorgon blir det män i uniform och cashmere/kashmir tröjor och rapportering från Grand Hotell Mölle’s & Magasin 36’s nya satsning – Höganäs Saluhall. Skön fredag!

 

 

Men det får bli gummibyxa (egentligen en smockoverall men den går bra att hasa ner som byxa också), från H&M, långt linne från Second Female och en jättefin svart sidenkofta från Storm & Marie, dock förra säsongen. Skor Converse och Mango.

 

 

 

  1. Herregud Gabbi, det låter som våra grabbar;-) Det är blodvite var 5:e timme känns det som ibland. Som tur är har Dogge kommit in i puss och mysåldern……mot mig i allafall;-))

    1. Åh, det låter ljuvligt Mathilde! Än är det långt kvar innan vi är där, med en till på väg, vi försöker bara så gott det går! Kram

Comments are closed.

LOADING..