You can be my wingman anytime…

 

Jag har alltid tyckt män i uniform är sååååååå snygga, och glömmer aldrig den hord av italienska flygpiloter från Alitalia som, i en air av parfymmoln, svepte förbi oss på Atens flygplats. Och Top Gun. Vem tycker inte att de killarna är coola? Eller är det jag som ”stuck in the 80’s warp”?

Jag tvingade min stackars man att ställa upp på bild på Ängelholms flygmuseum. Resultatet blev… Nja, kanske det inte direkt ”Tom Cruise slick” men, hey baby, you can be my wingman anytime…

Som Ni ser har vi, eller faktiskt enbart Fredrik, kommit långt med rivningen – det är så gott som bara slägga, tigersåg – och svärfar som fattas nu. Jag har så svårt att faktiskt inse att efter tusen och en vändor med bygglov, oräkningsbara omritningar med vår fantastiska arkitekt och många arga och glada stunder – ska vi äntligen få sätta igång!

Min systers kommentar när hon såg bilden – ”Snygg rivning-stass!” Nu var det ju inte det jag skulle demonstrera med bilden, utan högen av bråte som nu dessutom är den dubbla. Självklart har jag alltid glittrig discosjal på mig annars när jag jobbar hemma…

Sjalen är från The Moshi. Den är stickad i fint ljuvligt silvergarn och fastsydda sitter massor av små paljetter, jag gillar den för att den lyfter en hel utstyrsel och dagar då jag inte orkar tänka ihop något passande kan jag alltid fuska med den, det är det enda man ser ändå.

The Moshi har massor av andra fina saker också – som necessärer, väskor, smycken och även snygg butiksinredning. Har lagt en förteckning över deras återförsäljare nedan i inlägget, men det går alltid att kontakta dem direkt om man nu inte har någon av dessa butiker i närheten.

Närbild på sjalen och på mitt fina halsband med lång kedja och läderband från Good Habit. Supercoola smycken för alla. Finns både att handla på nätet eller hos dessa återförsäljare. Just dessa skallar med tofsar har även Holy Moly i svart och beige.

 

 

Här är close-up på sjal och även på mitt halsband från Good Habit, nästa gång vill jag ha dessa nedan från samma märke.

Här bär jag mitt tillsammans med Minnetonka mockasiner och vintageklänning från H&M.

 The Moshi’s återförsäljare/butiker: 1021 Designcenter, Köpingebro (Ystad), Iris & Pelle (Hörby), By Caroline (Ängelholm), Casablanca (Karlskrona, Karlshamn), Tidlöst (Halmstad), Stajl (Göteborg), Carinjo (Strömstad), Euforica of Uppsala (Uppsala), Rost (Uppsala), Pellman & Company (Lerum), Barristaan (Stockholm), Ebba & Jag (Stockholm), Levande hem (Laholm), Kandelaria (Nyköping), Kaulium (Linköping) eller maila The Moshi direkt på: philippa@themoshi.se

 

LOADING..