Custommade – made for me…

 

 

Godmorgon! Här ligger dimman tät och jag och de mindre männen har fredagsmysmorgon. Det innebär O´Boy och Cheerio’s i skål för dem, för mig – extra stor kopp kaffe. Och alla mina mediciner. Det börjar ta emot nu, att sätta i sig dessa mängder varje dag och jag vill liksom inte riktigt. Lite rebellaktigt skjuter på intaget så långt det går för att se vad som händer, hur jag mår och om de verkligen behövs. Oftast blir kvällstimmarna inte så bra då, så nu ska jag prova åt andra hållet. Men jag räknar ner. Varje dag. December känns långt borta.

Igår tog vi kanoten alla fyra och paddlade bort till Kvickbadet i Höganäs. Så mycket folk och jag som numera inte har helt lätt med större ansamlingar av människor, blir lite störd. Det är inte så att jag inte kan hantera dem men jag trivs inte längre med mycket folk. Vad som och när det hände kan jag inte riktigt peka på men jag märker att skillnaden för mig är ordentligt påtaglig. Irriterad blir jag också över det faktum att ena sonen äter glass med chokladsås över hela flytvästen… Han får tvätta den på plats. Och gör det gladeligen skuttande i det grunda varma vattnet. Och min irritation glider undan. Vad gör det egentligen med en chokaladkladdig väst, mer än att det stör mina störda sinnen?

Kan ni känna så, att vissa saker och platser är som som gjorda för er? Som att allt bara ramlar på rätt plats då? Så känner jag här, i Höganäs. I vårt hus. Första gången Fredrik följde med mig ner till Skåne sa han att jag blev annorlunda här, mycket gladare. Kanske är det så. Jag har alltid burit med mig en känsla av att vara på väg någon annanstans – men den är nästan försvunnen nu. Det här stället känns som gjort för mig. Made for me. Skräddarsytt. Custommade.

Jag kan inte se mig mätt på denna sida från nämnda namne, och jag önskar just i denna sekund att jag var den danska Prinsessan Mary, för hon får säkert allting Gratitude från Danska Custommade.

Ja, danskarna, de kan de. Kläder, design, mat, mys. Det är mycket irriterande. Varför kan de sånt bättre än vi? Varför är vi så in i sjuttsingen tillrättalagda här i Sverige? Här är allt så ordnat, varenda gatusten är perfekt.

Där är allt lite hippsomhapp. Och det blir så charmigt. Precis så enkelt ser det ut på dessa höst/vinter 2012 bilder från CM, och jag laddar upp ett helt galleribatteri här, så klicka på bilderna för att komma vidare och få upp större.

Kanske får ni ideér och egna varianter på dessa – men snyggt, enkelt och clean är det. Kolla bara in den fina, fina klänningen, ljuvlig eller hur. Jag tycker också mycket om det enkla och avslappnade sätt de sätter ihop otippade varianter av kläder och får det att funka. Kolla in Butikens utbud av Custommade.

De här bilderna åker in i min scrapbook, den använder jag när det står helt still i huvudet, och bläddrar i en stund och kommer sedan på något att sätta på mig. Jag,  jag ska leta fram min pälsväst idag. Jag återkommer mer om dessa inom kort. Skön fredag!

 

 

 

LOADING..