Keeping up with the Kardashian’s…

 

 

Yep, it’s me and Kim K. Hon ligger visserligen lite värre till i rödskalan, men det är inte långt kvar. Solglasögon och solskydd i all ära, men det här är ju mindre skoj. Och det blir bara värre för var dag solen skiner så här. Jag kan ju inte vara utan dem, för då ser jag inget och riskerar rynkorna istället. Men vad hon gnäller, det är väl bara att sola bort dem då, tänker ni. Nähe, för se det är det inte.

Igen, för att jag inte vill ha mer rynkor än vad jag redan dragit på mig, och sen mellan packandet av alla saker, jagande att småkillar, och däremellan kaffedrickande, frukost, lunch, fika och middag (varför måste ungarna och jag äta så förbaskat mycket), och några kräk eller yrselattacker på det – så nope! No can do! Ni förståååååååår huuuuuur köööööööööörigt jag har det, jag är inte bara mamma och bloggare. Jag är småbarnsmamma också…

Vi kan säga att det är tur att jag inte har några heta parties att attendera för då hade det blivit klurigt, stackars Kim får nog rusa till närmaste spraysalong and cover up. Jag nöjer mig med mitt gamla trofasta kastanjevatten och mycket ”swirlande” med ”Warmth” från ID Bare Minerals. Och det flashigaste jag har att besöka idag är Höganäs Saluhall, visserligen kanske inte som något glassigt cocktailparty på Nikki Beach, men det ska man inte förringa, jag såg TV-kocken Niklas Ekstedt full-lastad med kassar häromdagen. Bara en sådan sak. Då kan man ju inte se ut som tvättbjörnen från landet.

Jag längtar faktiskt efter höst nu, och jag har ju tidigare nämnt Lotti P’s fina kashmirponcho’s. I morse såg jag denna vackert kabelstickade från Soft Goat i DI Weekend. På deras hemsida finns den i tre varianter. Jättefint till jeansen eller munkbyxan i oktober.

Imorgon talar vi vrakdelar. Mina tydligen.

 

 

 

  1. M skriver:

    Tack! Du fick mig att skratta idag när jag har en deppdag!:) Ett tecken på att solen sken över er iaf!
    Ha en fortsatt fin helg! Kram

    1. Åh, vad bra! deppdagar är alltid tunga! Hoppas du får en bättre variant idag! Kram

  2. Det e’ bara att behålla glajjorna på och packa vidare!

    1. Och idag är det ju dessutom molnigt! Ljuvligt! Här dricks kaffe, packas och jagas barn.

Comments are closed.

LOADING..