Vrakdel.

 

Vissa mornar är bättre än andra. Att vakna upp till kommentaren: ” – Du snarkar som en gammal vrakdel!” – hör till de sämre. Vrakdel, bättre begagnat, eller vaddå?

Det är ju inte så att man som gravid väljer nästäppa, ökad blodtillförsel, svullenhet eller allt ”Fan och hans moster” nu kommer dragandes med – men VRAKDEL, tack för den. Funderar på vilken motattack jag ska leverera – I’ll be back…

Vi har haft ljuvliga dagar och så mycket sol att jag flämtat mig ner på stranden och legat i, som vrakdelar gör…

Häromkvällen hamnade vi där på eftermiddagen och så kommer vänner och kvällen, barnen och sällskapet var underbart – så vi beställde ner pizza och njöt av den och en underbar solnedgång. Sådana kvällar hoppas jag på många fler gånger. För andra blir. som igår – intressanta – för att uttrycka det milt.

Desperat försökte vi natta barn fram till 22:30, rita kök i Ikea’s Kitchen Planner (!) och dessutom ha en trevlig kväll – räkna ut resten själva… Det slutade med att Fredrik ritade kök i sängen och jag låg i en förkrympt ”växasäng” med min stora mage tills jag förmodligen snarkade som en vrakdel….

Idag önskar jag att jag kunde krypa in i de här snygga & mysiga plaggen från Storm & Marie och lägga mig med stor pläd och bara ha det lugnt och skönt. men snart kommer de och hämtar sålt köksbord, så det blir frukost i fåtölj, sofforna är ju också borta…

Skön Söndag!

 

 Etna LS och Etna- PA, 599.- styck

Min svarta klänning, äldre modell från Gina Tricot och sandaler från Monrow Living

LOADING..