Ånej, sol igen…

 


Ha, ha, det var ett skämt, självklart njuter jag av frukost på altanen och av ljuvlig värme och bad på stranden dagar och kvällarna igenom…

Men jag får inte mycket gjort och jag blir bara slöare och slöare. Jag hasar fram och tillbaka och ner och upp och känner mig mest bara förvirrad över alla rundor jag måste ta, för att jag varje gång glömmer det jag skulle göra. ”Att göra listan” för flytten blir bara längre och längre.

Eftersom vi knappt har några möbler kvar är jag mycket tacksam över att kunna utnyttja utemöblerna och restaurangbesöken har blivit flera. Lojheten blir kraftigare för var dag. Låter lyxigt, eller hur? Men jag är faktiskt lite trött på sommar nu.

Jag är en höstmänniska och älskar höstarna. Och dessutom är jag kontrollfreak och organisatorisk. Jag är inte helt spontan utan vill gärna ha planering och framförhållning. Jag ser fram emot rutiner, lite mer struktur och faktiskt, vardagen. Låter sjukt trist, men sån är jag…

Och även om det är skönt med svala sommarplagg så vill jag ha något annat än samma typ 8 klänningar och overaller som går runt och det skulle vara skoj med något från typ någonting från Alison White. Jag älskar hennes coola tröjor – både sweats och cashmere.

Jag upptäckte hennes sweatshirts för ett par år sedan här nere i Helsingborg på Cirkus, (spana även in deras egna märke Spira), och sedan dess har jag även blivit förälskad i hennes stickade plagg. e är visserligen dyra men kvaliteten är bra och de funkar i de flesta sammanhang.

Till vardags eller jobb, beroende på vad man sätter till. College/sweatshirts tröjorna är så fina och tillsammans med ett par ”dressade” byxor och lite högre klackar, är man jättefin till jobbet. Dvs om man nu inte har den mest strikta dresskoden där.

En enkel kavaj ovanpå kan också vara jättefin, men tänk till på storleken då och ta inte den ”boxigaste” storleken som inte kommer at få plats under, utan välj mindre och tajtare. Tänk er en enkel vit t-shirt under kavaj jackan men Chanelkänsla nederst. Snyggt, va?

Så, skön måndag! Vamos a la playa!

 

 

 

Alison White SWEATS 999:- hos Cirkus i Helsingborg

Nedan stickat på Alison White 


LOADING..