Eye of the tiger…

Eller leopard – sak samma. Grrrr… eller kanske möjligen kanske voff!

Idag blir det ett kort inlägg då det skall packas porslin de få timmar pojkarna är borta – men ville bara visa dessa jättefina och coola tröjor från bloom. Kvaliteten är absolut ljuvlig, mjukaste kashmir, och de är dyra, ca 1600 kronor, men så kanske det får bli den enda investeringen i lyxigt mjukt och varmt plagg på ett tag…

Och som faktiskt funkar till både jobb och fritid.

 Jag är vansinnigt förtjust i tigern… Men mopsen, kan man låta bli?
Jag funderar, och packar vidare. Skön onsdag!

 

Holy Moly Lifestyle tar in några av dessa till hösten.

  1. Förstår ditt val! Men jisses mopsens ögon ropar ju! Ta mig, ta mig!

    1. Ja, men jag säger ju det! Vem kan motstå den där sötnosen?! Jag önskar jag hade råd med båda! Jag kan inte bestämma mig!

Comments are closed.

LOADING..