Jag hänger löst.

Söndag. Ösregn. Hyrhus i kaos. Ett sovande barn, ett barn på kalas och en packande man i annat hus.
Jag själv med en kopp kaffe och dator. Alldeles knäpptyst, så när som på åskan då. Ljuvligt.

Men kanske bara en liten stund så jag ska försöka koppla av och ner lite också.

Jag jobbar på att inte oroa mig för saker och ting i onödan. Det är svårt för en ”Domedagsprofet” som jag.
Jag har alltid flera planer i bakfickan på möjliga scenarion, som nästan aldrig inträffar, men i fall att…
Plan A, och Plan B om A går i stöpet osv.

Så vi kan väl säga att det här med att göra ”nada” är ett steg i min process mot att bli lite mer avslappnad och leisure, go with the flow, liksom – flyta på, gilla läget, softa fram eller som min man säger åt mig i mina mest hysteriska lägen: ” – Men allvarligt, tagga ner nu!”

Så jag taggar nu, (kryper visserligen på väggarna av att inte ha saker och ting uppstyrda, men hey, I’m trying), jag taggar, taggar på, gillar läget, hang loose, chilling…

Ville bara slänga ut en blänkare på den här sjukt fina ”kostymen” med Mc/Bikerjacka och baggy byxor i mjukt sweatshirt/collegetyg från Margit Brandt Pre Fall 2012. Har haft svårt att hitta den på nätet men vet att den finns hos Holy Moly Lifestyle som, som alltid har allt man söker.

Så jag flyter på, softar vidare, taggar på, gillar läget, hänger löst, chillar. Jepp, that’s me…
Yeah, right. NOT! Och nu vaknar Macke.

Later alligators!

http://holymolylifestyle.blogspot.se

LOADING..