Monday Blues.

 

Idag kommer min svärfar och de äldre drog iväg för att hämta honom. Jag hade samtidigt tänkta att sticka iväg och handla, men fick ge upp det för att ligga på badrumsgolvet istället. Så nu sitter jag och sippar te försiktigt i soffan bredvid den yngre som kollar ”Stora Maskiner” på SVT Play.

Och alla planer jag hade för idag med att packa upp och stoppa in i garderober får vänta en smula och vi får checka läget om en stund. Jag blir numera mest ledsen, ibland arg. Vad är det för något och varför hjälper ingenting? Och extremt arg blir jag också när jag ringer till sjukhuset för att få hjälp. Och ingen verkar vilja ta i det utan bollar runt mig mellan olika avdelningar där alla nyckelpersoner självklart är på semester…

Idag längtar jag mer än någonsin tillbaka till vår varma strand och mitt härliga hälsotillstånnd på Barbados vid årsskiftet. Jag hänger fast vid de där minnena när det är jobbiga dagar och hoppas på att det kommer att släppa och försvinna när babyn väl är här.

Idag skiner solen här också men det känns kallt, sensommar, lite kyliga vindar. Det positiva är väl att det är på väg att bli riktig höst och jag älskar den årstiden, och alla vackra färger. Och varma sköna höstkläder. Nu vet jag att en av mina äldsta & bästa vänner garvar och suckar – hon hatar hösten och känner sig bara deprimerad av den, och det är något vi varje år ältar – hur man kan se så olika på saker och ting.

Håller på med ett inlägg med de plagg jag tycker är nyckelplagg inför hösten och hoppas på att ha det klart inför torsdag. Vissa saker är självklart dyrare och så är det ju ofta med de plagg som blir bas och som man kan bygga sin garderob runt – men självklart kommer också dessa att finnas i olika varianter i butikerna och man kan välja att kanske plocka ett dyrt och andra i lägre prisklass. Får se vad Ni tycker.

Nu ska jag gå och krama på min minsting (än så länge), vänta in resten av klanen och ta en stund i taget.

Här kommer ett par fina höstklänningar i stickat från Danska Mansted. Tänk er grova boots eller fina gummistövlar och läderpaj till dem. Snyggt, enkelt och skönt!

Skön Måndag!

 

  1. Hoppas du snart mår bättre! Massa kramar J

    1. Tack, fina du! Vi håller tummarna och är tacksamma för dagar som idag! En bra sådan hitintills! Kram

Comments are closed.

LOADING..